Vízitúráink

kenu túr tisza kenutúra 2

7700 Ft / fő

Egynapos vízitúra, Nagyhódos-Sonkád

Azoknak, akik egy nem mindennapi kenus kalandra vágynak, de még nem elég rutinosak, bátran ajánljuk ezt a távot. Igazán könnyen evezhető 14 fkm-es vízitúra szakaszról beszélünk. Ha felvértezted magad kellő kitartással és kalandvággyal, a Túr egy feledhetetlen élménnyel hálálja meg evezőcsapásokba burkolt erőfeszítéseidet.

Folyó: Túr

Szakasz: Nagyhódos-Sonkád

Vízitúra

2024.

kenu túr tisza kenutúra 4

7700 Ft / fő

Egynapos vízitúra, Sonkád-Kölcse

A Túr lassú folyása és bedőlt fái kicsit technikásabbá teszik ugyan a távot, de ha van egy talpraesett kormányos a hajóban, végigtudjátok manőverezni ezt a vízitúra szakaszt is. Garantáltan átérzitek majd a Túr esetében sokszor emlegetett „vadregényes” hangulatot. Kenutúránk végén a sonkádi Kisbukó vizénél hűsíthetitek le magatokat.

Folyó: Túr

Szakasz: Sonkád-Kölcse

Vízitúra

2024.

kenu túr tisza kenutúra 3

7700 Ft / fő

Egynapos vízitúra, Kölcse-Túristvándi

Rendelkezel már minimális evezési tapasztalattal és túra végén bámészkodnál is kicsit? Akkor ezt a vízitúra szakaszt ajánljuk figyelmedbe. A rendkívül kanyargós mederben minden evezőcsapásunk kalandokkal teli. Kenuzásunk végén a méltán híres Túristvándi vízimalomot is megtekintjük, hogy még tovább fokozzuk a kedélyeket.

Folyó: Túr

Szakasz: Kölcse-Túristvándi

Vízitúra

2024.

kenu túr tisza kenutúra 6

6900 Ft / fő

Egynapos vízitúra, Nagyhódos-Garbolc-Nagyhódos minitúra

Tökéletes táv ahhoz, hogy belekóstolj a kenuzás életérzésébe és megismerkedj az evezéssel. Elbizonytalanodtál, hogy a gyerekeknek lenne-e kitartása egy hosszabb vízitúra távhoz? Vagy még magadban sem bízol? Ez egy remek szakasz arra, hogy kipróbáld a kenuzást! Az evezés után pedig még kitöltheted a napod egy kis biciklizéssel, vagy strandolással is.

Folyó: Túr

Szakasz: Nagyhódos-Garbolc-Nagyhódos

Vízitúra

2024.

kenu túr tisza kenutúra 5

7700 Ft / fő

Egynapos vízitúra, Tiszabecs-Szatmárcseke

Akit valaha már megmozgatott egy vízitúra gondolata, annak biztosan ismerősen fog csengeni a „Tisza túra” szókapcsolat. Már-már legendásnak titulálható, egy elszánt kenus repertoárjából ki nem maradható táv. A folyási sebesség ezen az ágon igen gyors, így a hosszú táv ellenére nem több az evezési ideje, mint egy Túr túrának.

Folyó: Tisza

Szakasz: Tiszabecs-Szatmárcseke

Vízitúra

2024.

kenu túr tisza kenutúra

7700 Ft / fő

Egynapos vízitúra, Szatmárcseke-Tivadar

A kenusok körében kedvelt szakaszon evezve érezhetjük,  hogy a sodrás még itt is gyors, de így legalább minimális mennyiségű evezőcsapás mellett szelhetjük a Tisza vizét. A Felső Tisza híresen szép homokos partjai mellett lapátolunk el. A kikötési pont, azaz a tivadari szabadstrand, a kenuzástól kellemesen elfáradt testünket pedig még egy fürdőzésre biztosan elcsábítja.

Folyó: Tisza

Szakasz: Szatmárcseke-Tivadar

Vízitúra

2024.

Valami mást keresel?

Lehetőséget biztosítunk, hogy magatoknak szervezzétek meg a vízitúrát. Ehhez keressétek fel kenu bérlő kalkulátorunkat. Kenubérlés, evezők, mentőmellények, kenu transzfer… minden kenutúrához szükséges dolgot már pár kattintással igényelni tudtok.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre! 

Kedvezmények és újdonságok várnak!